Peter Ankersen

Ankersen tilbage på træningsbanen: Frustrerende ikke at kunne hjælpe holdet




Peter Ankersen er tilbage på træningsbanen efter sin positive coronatest. Og højrebacken ser frem til forhåbentlig atter at kunne komme i kamp i næste Superliga-runde.



”Det er rart at være tilbage på træningsanlægget efter en uge derhjemme. Det har været frustrerende ikke at kunne gøre det, man er ansat til - at trække i trøjen og hjælpe holdet både til træning men især i kamp. Jeg har heldigvis ikke haft nogle symptomer, så jeg har mest af alt bare talt ned til, at jeg kunne komme tilbage,” siger Peter Ankersen.

Sammen med Bryan Oviedo testede han positiv for Covid-19 i forrige uge og gik derfor glip af kampen mod FC Midtjylland.

”Det var rigtig skidt for os at tabe i Herning - og især den måde, vi tabte på, var ikke i orden. Vi må simpelthen ikke falde sådan sammen. Og det var selvfølgelig heller ikke sjovt at sidde og se derhjemmefra, hvor man hverken kunne gøre fra eller til. Det kan jeg heldigvis til næste kamp, og vi skal allesammen rejse os med det samme. Det er det eneste, vi knokler for - at få klubben på ret køl igen,” lyder det fra den 30-årige forsvarsspiller.

Ifølge Divisionsforeningens Covid-19-protokol skal der gå minimum 14 dage før en asymptomatisk spiller må sendes i kamp igen. Dermed har han grønt lys til at kunne komme i kamp mandag den 23. november, når Randers FC kommer på besøg i Parken i næste runde af 3F Superligaen.





Det samme gælder for Bryan Oviedo, der også er tilbage i træning efter sin isolation.

Jens Stage, der testede positiv i sidste uge, er pt. i isolation og ikke aktuel til Randers-kampen.