Marios Oikonomou

Marios efter uofficiel debut: Skal vænne mig til måden vi spiller forsvarsspil på

Efter kun få dage i København var græske Marios Oikonomou allerede i aktion mandag eftermiddag i træningskampen mod Lyngby.

”Det hele er gået så stærkt! Jeg er jo lige kommet, fik underskrevet kontrakten og har nu allerede været i kamp. Jeg skal lige vænne mig til måden vi spiller forsvarsspil på, men mine holdkammerater og især Andreas (Bjelland, red.) hjælper mig meget. Jeg har set mange videoklip og fået forklaret, hvordan vores zoneforsvar skal virke. Det går fremad, men jeg skal selvfølgelig først lige lære det helt at kende,” siger Marios Oikonomou.

Den 27-årige midterforsvarer spillede alle 90 minutter i Slagelse og dannede makkerpar med Andreas Bjelland hele kampen, hvor løverne fik vendt 0-2 til 2-2.

”Vi spillede to forskellige halvlege. Vi skulle lige have styr på presspillet, og vi indkasserede to nemme mål efter et par boldtab. Men vi fik rettet tingene i pausen og dæmmet bedre op for deres kontraer i 2. halvleg, og vi gjorde det meget bedre. Resultatet var ikke det vigtigste - det handlede primært om at få kampminutter i benene.”

Næste gang er det alvor i Superligaen, når vi starter den nye sæson på søndag i Odense.

”Det var ærgerligt, vi ikke vandt mod Lyngby, men der var gode ting at tage med videre. Både for mig selv og holdet. Og nu er jeg spændt på den første ligakamp på søndag, hvor vi skal have en sejr,” slutter Oikonomou.

Kampen mod OB spilles søndag kl. 18.00 og vises direkte på TV3+.