Jonas Wind

Spillerreaktioner: Trods alt fint med sølv

Dame N'Doye
Jeg har det OK nu, men jeg har også gjort hvad jeg kunne, for at blive klar til kamp. Jeg synes ikke rigtig, at jeg har noget jeg skal bevise, for mig gælder det om at nyde det, og om at hjælpe mine venner i klubben - og så fighte for klubben. Vi har været ramt af mange skader, og kunne måske være endt som nummer tre eller fire, men vi kæmpede alt hvad vi kunne her til sidst - og ender så med sølvet. Personligt er det selvfølgelig godt at være tilbage, og at jeg i dag kommer ind og scorer - er bare en tak for al den hjælp jeg har fået i forbindelse med min genoptræning, så det var en skøn følelse at kunne hjælpe holdet til sejr.

Jonas Wind
Vi vil selvfølgelig helst vinde guld, men det er trods alt dejligt, at vi endte med at få sølvet. Vi er trætte efter en lang sæson, men vi fik hevet sejren i land i dag, og det var OK. Vi fik ellers en god start på sæsonen, men indrømmet, vi har haltet efter FC Midtjylland i denne sæson, men fik formåede at rejse os her til sidst - og fik som sagt hevet sølvet og 2. pladsen i land. Vi har manglet lidt i det offensive felt - og har også lukket for mange mål ind - men vi har haft mange problemer i denne sæson, og har bare ikke spillet op til vores niveau.

Jens Stage
Det var en mærkelig oplevelse i dag, og det var ikke så sjovt. VI havde alt at tabe og næsten intet at vinde. Men vi vandt - og alt andet er egentlig ligegyldigt! Vi har været under pres i den seneste tid, for i en klub som FCK skal vi kunne spille med om guldet, men det kunne vi ikke i denne sæson. Men nu hvor vi ikke kunne vinde guld, så havde vi også sat os i en svær situation i kampen om sølvet. Her til sidst fik vi dog samlet os selv op - og endte med 2. pladsen som jo gør, at vi ikke skal ud og spille EL-kval kamp på onsdag. Vi vil jo gerne ende på 1. pladsen i FCK, men ser man på den situation vi var i for en uge siden, må vi trods alt være tilfredse med sølvmedaljerne...