Jubel efter scoring

N'Doye sikrede sejr og sølv

Vi indledte kampen fint og kom foran allerede efter 12 minutter, da Jonas Wind headede et Pierre Bengtsson-hjørne i nettet ved forreste stolpe. Fem minutter efter havde Kaufmann også et nærgående forsøg, men siden slap vi grebet om kampen, og FC Nordsjælland fik mere og mere spil.

Gæsterne kom dog ikke til de store muligheder, men ti minutter før pausen begik Bengtsson straffe mod Sadiq, og det udnyttede Mikkel Rygaard fra 11-meter pletten.

Inden pausen var Jens Stage tæt på at overliste Peter Vindahl efter en fiks hælaflevering fra Jonas Wind, men det blev ved 1-1 efter de første 45 minutter.

Vi kom også godt i gang med 2. halvleg, men snart overtog FCN igen initiativet, og det blev en meget rodet og nervøs forestilling, efterhånden som minutterne tikkede afsted.

Begge hold havde få, men gode chancer til at komme foran, men det største jubelbrøl kom, da Dame N'Doye fik comeback midt i 2. halvleg.

Og minsandten om klublegenden ikke gjordet det! Med fire minutter igen sendte han bolden i nettet til en forløsende 2-1-scoring, der cementerede sølvmedaljerne!