Ståle Solbakken

Ståle: Flere har tanket selvtillid

På mandag står den igen på 3F Superliga-bold når vi tager turen til Aarhus for at møde AGF kl.19.00. Ståle Solbakken fortæller, at flere af spillerne har fået tanket selvtillid efter den solide og stærke præstation i Kiev, og det er et hold som nu ser frem til opgøret mod AGF.

"Vi er rejst hjem med en god fornemmelse efter kampen i Kiev, og selvom vi måske følte vi kunne have fået mere, så er jeg sikker på at flere af spillerne har tanket selvtillid efter den præstation. Så må vi se med det endelig hold, for vi skal selvfølgelig sætte det hold som er bedst på dagen og med de mest friske ben. Vi ud med masser af energi og hente de tre point," sagde Ståle.

Første kamp i denne sæson mod AGF bød på en 2-1 sejr hjemme i Telia Parken, hvor Pierre Bengtsson og Jonas Wind scorede målene og Ståle Solbakken forventer også et tæt opgør i Aarhus på mandag.

"Det er altid tæt og jævne kampe mod AGF. De har haft en rigtig gode periode, og har fået sat et godt hold sammen. De har været stærke defensive, hvis vi tager Silkeborg-kampen ud, hvor de sover lidt. Det bliver helt sikkert en svær kamp i en god kulissen. Det er sted, som vi godt kan lide at spille og vi glæder os," fortalte Ståle.