Karlo Bartolec

Bartolec før første DERBY: Skal ud og vise, at vi er bedre end Brøndby

Karlo Bartolec står foran sit første DERBY, når spillerbussen søndag middag tager turen til udekamp mod Brøndby. Og kroaten ser frem til at spille sådan en kamp for sin nye klub.

”Det bliver vildt. Jeg har jo set kampene mellem FCK og Brøndby før på TV, og det har set fantastisk ud med den stemning, der altid er til de opgør. Nu har jeg chancen for selv at spille sådan en kamp, og det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve. Det skal nok blive en god oplevelse, og vi skal ud og vise, at vi er bedre end Brøndby,” siger Karlo Bartolec, der især glæder sig til at opleve atmosfæren i et DERBY.

Skal kæmpe for fansene og logoet
”Det er jo en stor kamp, især for fansene. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi kan gøre dem glade. Det var fantastisk at opleve vores fanafsnit i Malmö, og jeg er sikker på, at de også vil være vores 12. mand på søndag. Vi skal kæmpe både for dem - og for klublogoet på trøjen.”

Den 24-årige back har følgende opskrift på succes på søndag:

”Vi skal levere på flere parametre. Det handler om at holde koncentrationen, tage initiativet i kampen, og stå kompakt på banen. Og så skal vi gøre det bedre rent offensivt end forleden, hvor vi ikke kom frem til så meget. Men det er jeg ikke i tvivl om, at vi også gør mod Brøndby.”

Anderledes defensive opgaver
Efter sommerskiftet fra FCN er forsvarsspilleren efterhånden faldet godt til i FCK, hvor taktikken i Ståles 4-4-2 lige skulle ind under huden.

”Jeg føler mig i fin form. Nu har jeg været her i tre måneder, og er faldet godt til i truppen. Og både holdkammeraterne og trænerteamet støtter mig meget. Men jeg kan stadig bygge på og I har ikke set det bedste af mig endnu. Jeg har især skullet vænne mig til de anderledes defensive opgaver som højre back i FCK, end hvad jeg har været vant til i FC Nordsjælland, men jeg kommer mere og mere efter det og snart sidder det helt på rygraden,” siger Bartolec, der hidtil har delt spilletiden på højre back med uruguyanske Guillermo Varela.

”Det har været helt okay at dele spilletiden med Varela her i starten af sæsonen. Vi gør hinanden bedre i det daglige og så er det op til Ståle at beslutte, hvem der skal spille de enkelte kampe. Og så må vi se, hvem af os, der bliver førstevalget for fremtiden.”

>> Husk næste hjemmekampe den 20. oktober kl. 16.00 mod Esbjerg!