Jonas Wind

Spillerreaktioner: Efter pausen kom vi blæsende

Jonas Wind
"Det var en fin sejr, men 1. halvleg var ikke vores bedste halvleg i år. Efter pausen kom chancerne - og vi kom nærmest blæsende ned mod Lyngbys mål. Vi vinder en god sejr - og får samtidig var det en god forberedelse til tirsdagens kamp. Om det første af mine mål kan jeg sige, at Pieros går godt op og vinder en hovedstødsduel, hvorefter Viktor finder mig med en fin aflevering - og så får jeg et godt touch på bolden. Ved det andet mål der rammer jeg den rigtig godt med venstrebenet - og det var faktisk ikke helt nemt. Så en god sejr - og dejligt at blive ved med at score."

Carlos Zeca
"Vores første halvleg var OK, men vi manglede intensitet og tempoet var alt for lavt. Men vi fik gang i tempoet efter pausen, hvor vi også kontroller kampen - og vel holder Lyngby væk fra chancer. Så en god præstation af holdet, og nu skal vi så fokusere på kampen på tirsdag."

Bryan Oviedo
"Jeg synes vi havde det lidt svært i 1. halvleg, forsvaret gjorde det egentlig OK, men vi kom ikke frem til nok chancer i det offensive spil. Vi fik til gengæld gang i vores spil i 2. halvleg, og efter vi kom foran 1-0, så var det forholdsvis nemt for os at køre sejren i land."

Victor Nelsson
"Det var en god sejr for os, men første halvleg var ikke god nok - her spillede vi alt for langsomt og skabte heller ikke mange chancer. Efter pausen blev det meget bedre, og vi havde vel haft 4-5 store chancer allerede efter de første 10 minutter af 2. halvleg - og samtidig havde Lyngby ikke haft nogle chancer. Så en solid og professionel indsats."

Rasmus Falk
"Det var godt for os med en sejr, og det var hvad det handlede om - men vi har potentiale til meget mere. Vores 1. halvleg var ikke god, vi manglede fart  i vores spil og var ikke aggressive nok - men heldigvis blev det hele meget bedre i de sidste 45 minutter."