Frederik Ibsen

Ibsen: Står med en tom følelse her bagefter

Frederik Ibsen
"Det er godt nok en tom følelse, jeg står med her bagefter. Jeg fik rigtig meget at lave og dermed mulighed for at vise mig frem, og jeg synes også, jeg har nogle gode aktioner, men der var også lidt nervøsitet, så jeg laver og nogle fejl. Men jeg glæder mig da over debuten, og jeg prøvede at nyde den fantastiske kulissen. Men de fik lov til for meget."

Robert Skov
"Jeg ved ikke, om det første straffe var gået ind alligevel og om jeg skal have målet eller ej. Men det fylder heller ikke så meget nu, hvor vi tabte. Vi laver for mange ting, der ikke er okay, giver alt for mange chancer væk og lukker fire mål ind, selv om Ibsen stod en fantastisk kamp. Det er bare ikke godt nok."

Viktor Fischer
"Vi fik en skidt start og lod Esbjerg komme til alt for mange nemme chancer på dybe friløbere. Vi kom fint tilbage i 2. halvleg, men kæmpe cadeau til Esbjerg for at spille en fin kamp på et stadion med en rigtig god stemning. Men som FCK'er kan vi selvfølgelig ikke tillade os at tabe, når vi har vendt 0-2 til 3-2. Ståle talte også med store bogstaver i pausen, men det skal man, når FCK er bagud 0-2 ved pausen."