Stephan: Vidste med det samme, den var gal

Det var en ærgerlig, men fattet Stephan Andersen, der efter kampen stillede op til interviews om den situation, der tvang ham ud på en båre efter en lille halv times spil:

"Jeg vidste med det samme, den var gal. Jeg strækker mig efter en bold, og så hører jeg ligesom et snap bag mig og vender mig om for at se, om jeg er blevet ramt af nogen, men det er jeg ikke," forklarede Stephan om solouheldet.

"Det var den samme fod, jeg brækkede for nogle år siden, og jeg har haft problemer med akillessenen gennem et stykke tid, så tanken har da strejfet mig, at det her kunne ske. Men det er virkelig en skidt timing, når jeg har kontraktudløb til vinter, for det tager nok et halvt års tid at komme tilbage. Så det kan i værste fald betyde enden på karrieren," lød det fra en ærgerlig, men afklaret Stephan, der støttede sig til et par krykker, men ellers ikke havde smerter i hælen.

Fra bænken kunne Stephan se Jesse Joronen få advarsel i forbindelse med Midtjyllands noget tvivlsomme straffespark, og det udløser karantæne i Esbjerg, hvor Frederik Ibsen derfor kan se frem til debut for løverne. Også Rasmus Falk fik et gult kort, der giver ham en tvungen fridag næste søndag.