Robert Skov

Kampreferat: 4-0 på 80 gode minutter

Blomster til Pierre og Stephan
Begge hold stillede op som sidste weekend, bortset fra at vi startede med Pieros i stedet for skadede Fischer. Inden kick-off blev Pierre og Stephan hyldet for at have rundet kamp nr. 200 henholdsvis 100.

Vi lagde fint fra land og uden at vade i chancer, havde Skov dog et par skudforsøg samt en fin stikning til Pieros, der tog bolden godt med i feltet, men blev tacklet til hjørne.

Gæsterne skabte først noget efter en snes minutter, da Stokke løb fri i højre side, men Joronen halvklarede hans forsøg fra spids vinkel. Lobjanidze skød også lige på Joronen midt i halvlegen, og minuttet efter havde N’Doye en stor hovedstødschance inde i målfeltet på et Skov-hjørne, men fik ikke ordentligt ram på bolden.

N'Doye åbnede scoringer efter halv time
I en periode var Randers gode til at bremse os, inden vi etablerede os på den sidste tredjedel af banen, men efter en halv time fangede vi dem i en omstilling. Boilesen brød opspillet, N’Doye spillede Pieros fri i højre side af feltet, men hans afslutning havde retning forbi mål. For en sikkerheds skyld prikkede Johnny Thomsen den til hjørne, men det kom han til at fortryde, for på Skovs hjørne svigtede markeringerne, og N’Doye pandede kraftfuldt 1-0-målet ind.

Inden pausen fik Lobjanidze en god chance efter et boldtab af Boilesen, men hamrede bolden forbi mål fra kanten af feltet.

10 dårlige minutter kunne have kostet dyrt
Efter pausen ændrede kampbilledet sig helt, og nogen har nok tænkt, at der var ved at ”gå Vendsyssel i den”.

I første minut kørte de kontra efter Zeca-boldtab på midten, og tæt under mål headede Stokke lige over på et indlæg fra kanten. To minutter senere blokerede Ankersen i sidste øjeblik et skud fra Mikkel Kallesøe – og fem minutter senere slap Egho helt fri, men tog for langt et træk, da Joronen gik ud i ham og vel heller ikke var langt fra at lave straffe på østrigeren.

Og stadig inden der var spillet ti minutter havde Stokke endnu en farlig afslutning, og Egho headede lige over, begge efter hjørnespark.

Tilbage på sporet - og så var kampen afgjort
Heldigvis fik vi et pusterum, da Joronen måtte behandles et minuts tid, men om det var vendepunktet skal være usagt. Men i hvert fald scorede vi kort efter til 2-0 på noget nær vores første angreb efter pausen!

Skov skiftede fra højre til venstre til Boilesen, og Carlgren kom skidt ud til hans fine indlæg tæt under mål, så Pieros kunne heade den ind ved fjerneste stolpe. Dét blev i hvert fald et vendepunkt, der slog randrusianerne ud af den offensive kurs, de havde udstukket efter pausen.

Efter en times spil testede Skov Carlgren med et god hug fra distancen, som keeperen slog til hjørne, men tre minutter senere kom han for sent, da Skov trykkede af fra 25-30 meter og bolden brækkede og dykkede i nettet tæt op ad den ene stolpe.

Topscorerne på tavlen
De næste ti minutter havde karakter af københavnsk opvisning, og kun en super-refleks af Carlgren forhindrede Skov i at øge til 4-0. Det sidste kvarter slap vi dog foden lidt fra gaspedalen, men var stadig i total kontrol. Gregus havde allerede afløst Thomsen, og Carlo og Kodro kom ind for Pieros og Skov, og de satte en dejlig streg under bredden i truppen ved at kreere det fjerde og sidste mål: Carlo lagde et perfekt indlæg fra højre side af feltet, som Kodro headede ind.

Fire af vores fem topscorere kom på tavlen igen – og skadede Fischer var jo lovligt undskyldt. Nu hedder det N’Doye 10, Fischer 8, Skov 8, Kodro 6 og Pieros 5!