CPH Playday: Den store københavnske idrætsdag

CPH Playday er Københavns fedeste idrætsevent, hvor det handler om motion, gode oplevelser og om at have det rigtigt sjovt sammen med en helt masse andre børn, når F.C. København, Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut inviterer til CPH Playday den 23. september i forbindelse med kampen mod FC Nordsjælland.

I de seneste år har F.C. København i samarbejde med Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut inviteret byens skolebørn til CPH Playday årligt. Formålet er, at få de københavnske børn til at stifte bekendtskab med en lang række motionsformer fra parkour over dans til fodbold, hvor idrætsgrene og børn kan mødes. Måske skaber det bånd, der gør, at endnu flere dyrker idræt.

I store byer motionerer børn generelt for lidt, og her ønsker F.C. København at give sit bidrag til, at flere kommer ud i byens foreninger og får rørt sig, uanset om de så vælger håndbold, volleyball eller noget helt tredje.

Dagen starter kl. 12.00 i Fælledparken, hvor man kan prøve de forskellige muligheder af, besøge Anders Hemmingsen-teltet og se Citybois lukke eventen af, inden dagen slutter med fodbold i Telia Parken kl. 16.00 for hele familien.

Program for CPH Playday

  • 12.00-14.45: Aktiviteter i Fælledparken 
  • 14.45-15.15: Pelle P og Citybois varmer op til kampen i Fælledparken
  • 16.00: Kick-off i Telia Parken (F.C. København vs. FC Nordsjælland

 

Vi håber at se rigtig mange af jer til en sjov dag for børn og voksne.