Dame N'Doye

Spillerreaktioner: Godkendt indsats

Robert Skov
"Jeg synes vi leverer en godkendt indsats, og vi fik i hvert fald hvad vi kom efter. Efter at de kommer på 1-1, har de kortvarigt en god periode - men efter vores 2-1-scoring, kører vi den sikkert hjem. Alt i alt en god dag på kontoret".

Jess Joronen
"Det vigtigste er, at vi er videre - og skønt at Dame N'Doye får scoret yderlige to gange. Vi har generelt godt styr på dem, omend de var godt med i perioden omkring deres udligning. Den faldt på en kontra, og det var en smule skuffende, men vi gik videre - og det var som sagt det vigtigste".

Nicolaj Boilesen
"Det var en fin kamp af os, men ikke nogen prangende kamp. Efter de får udlignet er der en lille periode, hvor vi lige skal finde fodfæstet igen. Men vi holder dem fra at komme til chancer, vi kommer på 2-1 og ender med at vinde fortjent. Samtidig var det vores 8. sejr i træk, og vi er videre i Europa League - så det er godt nok".

Dame N'Doye
"Det var en god kamp af os, og efter at vi kom på 2-1, kontrollerede vi den den resten af vejen hjem. Vi førte jo 2-2 fra den første kamp, så vi vidste, at vi skulle tage det stille og roligt, følge vores gameplan - og gjorde vi det, ville vi også ende med at gå videre". 

>> Vi møder Atalanta i playoff-runden