Masser af FCK-fans i Farum

Reaktioner: Fantastisk støtte fra vores tilhængere

Robert Skov
"Tak for en kæmpe opbakning fra vores fans, og jeg er meget ked af, at vi ikke kunne give dem en sejr. Men der er ikke andet at gøre, end at vi må rejse os og så vinde på fredag. FC Nordsjælland spillede på uafgjort, og det fik de, og det nok grundet vores manglende skarphed oppe foran. Men den skarphed må vi finde frem til på fredag".

Stephan Andersen
"Der er ikke eget at sige lige nu. Det gælder udelukkende om at se frem mod fredag, og så være klar der. At jeg holder nullet betyder intet, det havde været meget bedre, at vi havde vundet 4-3".

Viktor Fischer
"Vi spiller egentlig en fin kamp, og vi kan være tilfredse med rigtig mange ting. Men det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi nu har spillet tre kampe i træk uden at score. Vore forsvar holdt nullet, og de leverede en solid indsats, men vi må være skarpere oppe foran. Men lige nu er vores højeste prioritet, at vi er 100% klar til på fredag".

Zeca
"Det var en meget lige kamp, hvor det var meget tydeligt, at det ene hold ville spille til nul. Vi skabte ikke så mange chancer, som vi havde håbet - men vi kom frem til to-tre gode chancer, vi fik bare ikke bolden i kassen. Men nu skal vi være klar til fredag, og så forhåbentligt give vores fans den sejr, som de i den grad havde fortjent i dag - tak for den fantastisk støtte de leverede gennem samtlige 90 minutter".