Carlos Zeca

Zeca inden FCN: Vores fans giver os mere energi og vilje

Der venter en gyser i morgen mod FC Nordsjælland. Et opgør Carlos Zeca kan gå til med friske ben, efter at han afsonede en spilledags karantæne mod FC Midtjylland i fredags.

”Det var svært at se kampen fra tribunen. Jeg synes, at holdet startede godt, skabte masser af chancer og var bedst. Men desværre scorer de på to ud af tre chancer. Det er fortid nu, og vi fokuserer på kampen mandag,” siger Zeca.

>> ALLE MAND TIL FARUM

”Vi skal have den tredjeplads, og derfor går vi efter de tre point. Men det bliver en hård kamp, for begge hold har rigtig meget på spil. Og så bliver det lidt anderledes for os, fordi vi skal spille på kunstgræs. Men det er de forhold, der er, og det skal ikke være nogen undskyldning,” siger han.

>> Kampklar Boile: Vi skal nok gøre livet surt for FCN

Zeca glæder sig til at se et godt fyldt udebaneafsnit i Farum og fortæller, at støtten fra fansene gør en kæmpe forskel.

”Vi ved, at vi ikke har levet op til fansenes forventninger i sæsonen. De er rigtigt vigtige for os, for de giver os mere energi og vilje på banen. Det er fantastisk at se, hvor mange der møder op også på udebane, og vi vil gøre alt for at give dem tre point, en tredjeplads og en billet til Europa at slutte sæsonen af med,” siger han.