Nicolai Boilesen

Kampklar Boile: Vi skal nok gøre livet surt for FCN

Nicolai Boilesen slog hovedet og blev udskiftet i fredagens kamp mod FC Midtjylland, men han melder sig helt klar til opgøret mod FC Nordsjælland mandag.

”Jeg fik en pande i hovedet, kan man sige, og havde en del hovedpine i pausen. I anden halvleg blev det ikke rigtig bedre, og så valgte Ståle at tage mig ud. Men jeg skal nok være klar til mandag, det er jeg ikke nervøs for. Jeg har et ”Dumbo-øre”, som man se, men ellers har jeg det fint nok,” siger Nicolai Boilesen, hvis venstre øre er omtrent dobbelt tykkelse dagen derpå.

>> ALLE MAND TIL FARUM

”Da vi gik på juleferie, var det det her scenarie, som var det store mål – at vi havde muligheden for selv at sikre os tredjepladsen til sidst. Når man tager det i betragtning, at vi var 13 point efter FC Nordsjælland, da vi gik i gang med forårssæsonen, så synes jeg, at det er godt gået, at vi nu har muligheden for selv at afgøre det,” siger Boilesen.

Spillet ser godt ud
Trods 0-2-nederlaget til FC Midtjylland er Nicolai Boilesen tilfreds med mange elementer i spillet og optimist inden mødet med FCN.

”Hvis man ser på kampen mod FC Midtjylland, så kører vi dem ud af brættet i første halvleg, hvis du spørger mig. Men vi må erkende, at spillet i felterne ikke er godt nok. Vi indkasserer for mange nemme mål og skal omvendt bruge for mange chancer på selv at score. Kigger man på det etablerede spil, så ser det rigtig godt ud, og jeg er sikker på, at vi nok skal gøre livet surt for FC Nordsjælland på mandag,” siger Boilesen.

>> Køb din billet her

”Det er en knald eller fald-kamp, og den kommer på mange måder nok til at virke som en pokalkamp. Vores spil mellem felterne er rigtig godt, og på det område har vi måske været det bedste hold i det her forår. Hvis man kigger på den seneste kamp, vi spillede mod FC Nordsjælland, synes jeg, at vi havde rigtig godt fat i dem og vandt helt fortjent. Det bliver selvfølgelig noget andet på deres kunstgræs, men jeg er sikker på, at med de spillere vi har på holdet, så skal vi nok gøre det rigtig godt,” siger han.