Pieros og Lüftner

Reaktioner: Vi er på rette vej

Stephan Andersen
"Det gik fint nok i dag. Vi havde perioder, hvor vi styrede kampen, men det havde de også, så når alt kommer til alt, var uafgjort vel et fair resultat, omend vi selvfølgelig havde håbet på sejr og de tre point".

William Kvist
"Det er stort at ramme 400 kampe for FCK, for min klub, for Skandinaviens største klub - og for den klub som jeg selv er fan af. Det er en ære, at have spillet så mange kampe for F.C. København. Jeg har altid givet det bedste, og det skal man gøre - ligegyldigt om det er kamp nummer et eller nummer 400. Jeg vil dog godt love, at jeg ikke spiller 400 kampe mere...".

Pieros Sotiriou
"Jeg er glad for at være tilbage, og for at være tilbage og kunne hjælpe mine holdkammerater. En stor tak til den medicinske stab, for at have fået mig klar så hurtigt - også en kæmpe tak for den støtte som vores tilhængere leverede, både til mig og holdet. Om kampen synes jeg, at vi havde overtaget i 1. halvleg, mens det var mere lige i 2. halvleg. Vi kunne godt have fortjent at komme foran 2-1, omvendt kunne vi jo også være kommet bagud 1-2. Men mange positive takter i dag, nu skal vi bare fortsætte den udvikling".

Peter Ankersen
Det var en rigtig god 1. halvleg, hvis man altså lige ser bort fra de første to minutter. Jeg synes vi dominerede dem i de første 45 minutter, og det var fuldt fortjent, at vi fik udlignet inden pausen. I 2. halvleg havde vi chancerne, men det var en mere åben affære, og vi fik lukket dem lidt for meget ind i kampen igen. Alt i alt en godkendt præstation, men jeg synes nu, at vi var det bedste hold i dag".

Rasmus Falk
Vi fik en elendig start, men kom på imponerende vis tilbage i kampen - og spillede i en periode noget super godt fodbold. Efter pausen leverede vi ikke helt det samme tryk, men vi havde chancerne i en forholdsvis åben kamp. Jeg synes præstationen i dag viser, at vi er på rette vej. Vi er ikke i mål endnu, men vi er på rette vej".