Andrija Pavlovic

Andrija Pavlovic solgt til Rapid Wien

F.C. København og Rapid Wien er blevet enige om en transferaftale, der sender Andrija Pavlovic til den østrigske klub efter denne sæson.
 
Pavlovic kom til FCK i sommeren 2016 fra serbiske Cukaricki og har siden spillet foreløbig 83 kampe i den hvide trøje og scoret 22 mål:
 
”Andrijas første sæson i København forløb rigtigt godt og helt efter planen. Han scorede nogle flotte og vigtige mål for os, blandt andet i Champions League playoff-kampen mod Apoel og i Derbyet i Brøndby. I den her sæson var han også en af nøglerne til, at vi klarede os videre i Europa, ikke mindst med sit hattrick ude mod Zilina. Siden har han ikke sat samme præg på holdet, og han er på et tidspunkt i sin karriere, hvor han ønsker at være et klart førstevalg. Det har vi ikke mulighed for at tilbyde ham, men det kan Rapid Wien, og derfor giver det her skifte god mening for alle parter. Vi har fået en fornuftig pris, der også kan stige med hans præstationer videre i karrieren i Østrig. Nu spiller han sæsonen færdig hos os, hvor vi ved, at han vil gøre, alt han kan for at bidrage til holdet, og så skilles vi efter sæsonen, hvor vi vil ønske Andrija alt det bedste i fremtiden,” siger Ståle Solbakken.
 
Andrija Pavlovic selv ser frem til at spille en større rolle i Rapid Wien:
 
”Jeg har haft et par gode år i FCK og i København, hvor jeg har haft det rigtigt godt. Jeg har som ung spiller lært en helt masse af både trænere og holdkammerater, som jeg tager med videre, og jeg skylder dem alle en stor tak for de oplevelser og den tid, vi har haft sammen. Nu vil jeg gøre mit arbejde færdig i klubben, og så ser jeg frem til at få en mere markant rolle i Rapid Wien, som er en stor klub i Østrig, der har vist stor interesse for mig. Jeg vil gerne takke FCK's fans, der har været med til at få mig til at føle mig velkommen i København, og jeg vil helt sikkert også følge klubben i fremtiden,” siger Andrija Pavlovic.
 
Alle i F.C. København ønsker Andrija alt det bedste i fremtiden og takker for hans indsats for klubben.