Kim Christensen

Kim Christensen ny målmandstræner

Efter otte sæsoner som målmand i klubben bliver Kim Christensen fra den kommende sæson ny målmandstræner på Superligaholdet, hvor han erstatter Anton Scheutjens på posten.

Kim Christensen kom til F.C. København i 2010 og har siden spillet 30 kampe for klubben og vundet fire DM-titler samt fire pokalfinaler. De senere år har han sideløbende taget uddannelsen som målmandstræner, hvor han nu har en UEFA GK A- Licens. Han har desuden trænet de unge målmænd på FCKs ungdomshold i flere år:

”Kim er først og fremmest en meget rutineret og dygtig målmand, der allerede har god erfaring som målmandstræner. Han kender alt til klubben og vores træningskultur, ligesom han stiller store krav til sig selv og sine omgivelser. Vi er meget trygge ved at Kim overtager den her rolle, som han har gjort sig klar til gennem flere år. Samtidig er det godt, at vi selv er i stand til at uddanne de rigtige trænerprofiler til holdet, så vi kan bevare kulturbærere som Kim i klubben og den daglige træning, hvor han altid har leveret 100 procent,” siger Ståle Solbakken, mens Kim Christensen selv ser frem til den nye opgave:

”Jeg føler mig godt rustet til den opgave, der venter. Jeg har uddannet mig grundigt og kan også bringe min egen erfaring i spil. Jeg har arbejdet tæt sammen med de keepere, vi har i teamet, så jeg har et godt kendskab til dem, ligesom jeg har lært en masse ved at arbejde sammen med Per Wind og i de senere år Anton Scheutjens her i klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang, og er super glad for, at jeg også i fremtiden skal være en del af FCK," siger Kim Christensen.

>> Fik du hørt keeper-podcasten med Kim og Stephan?