Carlos Zeca

Zeca: Vi skal holde fokus

OB, Hobro, AGF, FC Helsingør, Silkeborg og FC Nordsjælland. Seks sejre i træk og en stigende spillemæssig formkurve, hvor kun Helsingør-kampen faldt lidt ved siden af. Det må give et solidt rygstød inden mandagens vanskelige udekamp mod FC Midtjylland:

"Seks sejre i træk giver naturligvis endnu større selvtillid, men for at få den syvende i træk skal vi udelukkende fokusere på den næste kamp. Det er dygtig modstander, og vi tager selvfølgelig derover for at lave en god præstation og få et godt resultat," siger vores formstærke 10'er Carlos Zeca.

Zeca er sammen med Boilesen den eneste, der har fået fuld spilletid i vores Superliga-kampe i foråret - også det seneste nederlag, som netop var i Herning.

"Jeg forventer, at kampen på mandag godt kan komme til at minde om den kamp. Den var ret lige, og jeg synes, vi lidt uheldige med at tabe derovre, men de udnyttede, at vi i nogle situationer mistede koncentrationen. Det skal vi selvfølgelig undgå denne gang, og det er noget af det, vi har været gode til i de seneste kampe. Så kan vi holde fokus og fortsætte på den måde, så tror jeg på, vi får den syvende sejr på stribe", lyder det fra Zeca.