Santander trykker af og scorer til 2-1

3-1 i Silkeborg

Hjemmeholdet kom tidligt foran på et lidt heldigt mål, da Vavro prøvede at stoppe et langskud fra Rodic, så bolden i stedet studsede i en blød bue over Stephan og i mål.

Ellers slap vi dem ikke frem til noget som helst før pausen, hvor vi med tålmodighed og koncentration vendte kampen og gik til pause foran 2-1. Først headede Lüftner bolden ind efter hjørne, og kort før pausen tog Santander chancen lidt uden for feltet med et fladt skud.

Efter pausen havde vi flere store muligheder til at lukke kampen, men vi holdt samtidig Silkeborg helt væk fra spil og chancer indtil det sidste kvarters tid. Her begyndte de at få lidt oppe i vores ende af banen, men bedst som man sad og frygtede en nervøs afslutning, slog Pieros til i den anden ende og afgjorde til 3-1 med otte minutter igen.