Carlos Zeca

Zeca: Vi skal stå sammen og have en succesoplevelse

Carlos Zeca ser frem til lørdagens opgør mod Randers, hvor han og holdkammeraterne meget gerne skal komme stærkt ud af startblokken i den første Alka Superliga-kamp i 2018.

”Ligesom som alle andre i og omkring klubben har vi haft det svært efter kampen i søndags. Den eneste måde vi kan komme videre på, er ved at få nogle sejre. Og det skal vi starte med på lørdag. Vi skal ikke snakke så meget på forhånd. Vi skal bare sørge for at levere varen inde på banen og forbedre tingenes tilstand - og vigtigst af alt skal vi stå sammen,” lyder det fra Carlos Zeca inden lørdagens dyst i Telia Parken.

”Randers kæmper for at overleve i Superligaen, så de vil forsøge at gøre det så svært for os som muligt, fordi de har ryggen mod muren. Og med tanke på vores egen situation, så bliver det en kamp med meget på spil. Men som sagt, så er det eneste vi kan bruge en succesoplevelse. Selvom vi har haft megen modgang, så skal vi sørge for at gøre de rigtige ting og blive ved med at tro på det. En enkelt sejr gør det ikke alene, men vi skal starte et sted og det skal være mod Randers,” slår Zeca fast.

Ligesom mange andre har den græske landsholdsspiller været imponeret af de to vinter-forstærkninger Viktor Fischer og Robert Skovs start på karrieren i København:

”Både Viktor og Robert er faldet godt ind på holdet med det samme, og de bliver vigtige for os fremover. Både på banen og udenfor. Forhåbentlig kan de være med til at gøre en forskel allerede i den første ligakamp i år.”

Kampen mod Randers sparkes i gang kl. 18.00 lørdag aften. Find billetter til opgøret her.