FC København har hentet Robert Skov i Silkeborg IF. Han får trøje nummer 29.
FC København har hentet Robert Skov i Silkeborg IF. Han får trøje nummer 29.

Robert Skov er ny løve i flokken

F.C. København og Silkeborg IF er blevet enige om en aftale, der sender kantspilleren Robert Skov til hovedstaden på en aftale, som løber frem til sommeren 2022. Han får trøje nummer 29.

>> Se FCK TV's første interview med Robert Skov

21-årige Robert Skov har optrådt 106 gange for Silkeborg og scoret 24 mål. Nu glæder han sig til at tørne ud for de danske mestre.

"F.C. København er den største klub i Skandinavien og har ambitioner om at vinde mesterskabet og pokalturneringen og være med i de europæiske turneringer hver sæson. Jeg kommer til at være en del af en god klub med et fedt setup. Det glæder jeg mig rigtig meget til," siger Robert Skov.

>> Læs Ståle Solbakkens tanker om tilgangen af Robert Skov

"Det er første gang, jeg prøver at skifte klub, så jeg er selvfølgelig lidt spændt. Men jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, og så bliver det fedt at spille på en stor scene i Telia Parken foran en masse fans," siger Robert Skov.

En offensiv profil i Superligaen
I indeværende sæson har Robert Skov scoret fire mål og lavet ni assists, ligesom han har fået fuld spilletid i Silkeborgs 19 Superliga-kampe. Samtidig har han en imponerende statistik på DBU's ungdomslandshold, hvor han har spillet 29 kampe og scoret 11 mål.

FC Københavns tekniske direktør Johan Lange glæder sig over tilgangen af flere offensive kræfter.

"Vi er meget glade for, at vi har tilknyttet Robert Skov til F.C. København. Vi har fulgt Robets udvikling intensivt igennem de sidste sæoner, hvor han har udviklet sig til at blive en offensiv profil i Superligaen. Derudover har han alderen og potentialet til at lægge yderligere på sit spil i de kommende år," siger Johan Lange.

"Som spiller passer Robert perfekt ind i vores spillestil, hvor han fra sin kantpostition både kan udfordre på egen hånd, men også gå godt ind i relationerne med sine medspillere," siger han.

Lørdag flyver Robert Skov til Dubai for at støde til resten af truppen, som drog afsted på træningslejr fredag.

Alle i F.C. København byder Robert Skov velkommen til klubben.