William Kvist

Kvist: Første træningsuge forløbet fint

Spillerne har nu været tilbage på træningsbanen i en uge, og den er ifølge kaptajn Kvist forløbet som den skulle:

"Det er gået fint og helt planmæssigt! Folk kom tilbage friske og veloplagte efter havde både fået spist den julemad de skulle og fået løbet og selvtrænet lidt i ferien. Siden har vi trænet godt her i Telia Parken, og vi har stadig et par dage tilbage, inden vi skal til Dubai på fredag, så nu handler det for os om at blive klar til de tre træningskampe, vi skal spille dernede mod stærke internationale modstandere," fortæller William efter mandagens første træningspas, hvor der bl.a. blev spillet til to mål på stor bane.

"Vi indleder altid med lidt pre-activation, og så har vi to træningssessioner hver dag - først ude på træningsbanen i halvanden times tid og derefter noget styrketræning og eventuelt også noget yoga."

"Træningsdagene er lidt længere, end når vi er midt i turneringerne, men det er også værdifuldt. Blandt andet fordi vi har spillet så meget europæisk i efteråret, har vi nu for første gang siden i sommer længere tid sammen på træningsbanen. Det betyder noget for Zeca, Vavro og Pusic, som kom i løbet af efteråret, og for de spillere, der er kommet tilbage fra skader og ikke var med i opstarten. Så vi ser frem til, at vi under træningslejren kan "nørde" endnu mere med taktik, spilforståelse osv."

For Williams eget vedkommende bliver træningslejren dog også et svært afsavn fra hans lille, nye datter, der kom til verden i ugen op til jul.

"Ja, det bliver hårdt at skulle afsted hjemmefra i 13 dage, både for mig og familien, men det skal nok gå. Hun er heldigvis både sund og sulten - præcis som sin far," griner William, inden han haster videre ind til styrketræningen.

 

>> Fik du set det nostalgiske gensyn med fem tidligere FCK-profiler?