Nostalgisk gensyn med eks-FCK'ere

Morten Nielsen, Per Poulsen, Bora Zivkovic, Henrik Larsen og Jesper Bech var blandt de mange tidligere FCK-spillere, der i maj 2017 var med til den store jubilæumsfest i Telia Parken - samme dag som vi sluttede sæsonen af med at løfte mesterskabspokalen.

Indslaget nåede aldrig at blive vist i forbindelse med festlighederne, men vi vil ikke snyde jer for det nostalgiske gensyn, hvor de bl.a. fortæller lidt om, hvad de går og laver i dag - krydret med nogle klip fra deres aktive periode i klubben.

Morten Nielsen
Den offensive højrekant kom til FCK i sommeren 1994 fra Lyngby og spillede 98 kampe indtil han i januar 1998 blev solgt til franske Strasbourg og spillede også for Guingamp, inden han vendte tilbage til sin hjemegn og var både spiller og assistenttræner i Holbæk og siden Svebølle.

Per Poulsen
Den mangeårige B 1903- og landsholdsmålmand spillede for løverne i sæsonen 1994-95, hvor han fik 29 kampe og bl.a. var med til at vinde pokalfinalen over Ikast - ikke mindst takket være en kanonkamp i Aalborg i den anden af de to semifinaler, hvor løverne med 0-0 kvalificerede sig til finalen efter at have vundet 2-0 hjemme.

Bora Zivkovic
Centerforsvareren kom til FCK 1. januar 2002 efter at have spillet i Silkeborg lige siden deres mesterskabssæson 93/94. Han nåede 57 kampe i det næste halvandet år og havde andel i vores mesterskaber i både 2002/03 og 2003/04. I foråret 2004 var han udlejet til Herfølge, hvorefter han skiftede permanent til norske Fredrikstad for senere at skifte til Vejle.

Henrik Larsen
Den erfarne midtbanegeneral var vendt tilbage til Lyngby efter et par i Tyskland, hvor han spillede et par år efter at have været med til at sikre Danmark EM i 1992. I FCK fik han anførerbindet og spillede 81 kampe, inden han i begyndelsen af 1999 stoppede karrieren og blev assistenttræner for Christian Andersen.

Jesper Bech
Den unge offensivspiller fik sit store gennembrud i 2003/04, hvor han var et af mange unge talenter, der fik chancen af Hans Backe og var med til at sikre mesterskabet. Han fik 56 kampe, inden han i sommeren 2005 skiftede til Malmö FF, og året efter han tilbage til Danmark og spillede en række sæsoner i Esbjerg og Silkeborg.


>> Gense hele showkampen med FCK-legender, hvor Bora Zivkovic og Jesper Bech spillede med

>> - og/eller læs om kampen her og se actionfotos med de mange tidligere FCK-profiler