Tom Høgli i Fanshoppen

Tak for kaffe, Tom - og meget mere!

Mange fans lagde vejen forbi Fanshoppen i eftermiddag for at drikke en kop kaffe med Tom Høgli og sige farvel, inden han på tirsdag rejser hjem til Norge for at fortsætte sin karriere i Tromsø IL i det nye år.

Mange benyttede lejligheden til at sikre sig et Tom Høgli-krus og den kaffedåse med en særlig kaffeblanding fra Segofredo, som Tom har været med til at vælge. Det var hyggeligt, men også vemodigt. Ikke kun for fansene, men også for Tom selv:

"Det er hårdt... og meget hårdere, end jeg havde set for mig. Jeg er blevet rigtig glad for klubben, så det er mærkeligt at skulle sige farvel. Men, hvis der er noget, der er sikkert i fodbold, så er det, at alt har en ende, og det er nok det rigtige tidspunkt nu," sagde Tom, der også i torsdags var tydeligt berørt af den flotte afsked i pausen af FC Sheriff-kampen, hvor han fik blomster fra F.C. Københavns Fanklub og taktfaste tilråb fra tribunerne.
 

Tom Høgli siger farvel til fansene i Telia Parken


Efter seancen i Fanshoppen tog Tom sig også tid til - over en kop kaffe - at medvirke i en F.C. København-podcast, som du kan høre i ugen op til jul. Her fortæller han blandt andet om sine ungdomsår samt karrieren i Norge og Belgien, før han i 2014 flyttede til København - og uddyber også hvordan han har oplevet de tre et halvt år i F.C. København med en vanskelig start og en vanskelig afslutning, men også med de mest succesfulde år i klubbens historie med fem titler og store, internationale præstationer. 

"Det er svært at finde de rigtige ord, men jeg må bare sige tusind, tusind tak for al den støtte, som både jeg og holdet har fået," sagde Tom afslutningsvis.

"Det har været en stor oplevelse for mig at spille i Telia Parken, og det kommer jeg aldrig til at glemme. FCK vinder nok ikke Superligaen i år, men det vil ske igen, og jeg håber, at alle fortsætter med at støtte klubben. Jeg ønsker alle held og lykke - og så håber jeg vi ses igen engang, når jeg kommer forbi København og ser nogle kampe!"