Lüftner: Glad for mit første FCK-mål

Reaktioner fra Benjamin Verbic, Uros Matic, Danny Amankwaa, Robin Olsen og Michael Lüftner efter 3-0 sejren over tjekkiske FC Zlin.

Benjamin Verbic - Dagens dobbelt målskytte
”Det var en hård kamp for os, specielt i de første 45 minutter. De var teknisk gode, og de skabte en del problemer for os i løbet af kampen. De får en stor chance – vi har vel fem, så en fortjent sejr. Derudover er jeg selvfølgelig tilfreds med mine to mål, men som altid var det vigtigst med sejren og de tre point, hvilket gør at vi nu topper gruppen”.

Uros Matic - Glad for mål på de rigtige tidspunkter
”Jeg synes i det store hele, at vi kontrollerer kampen, og så scorer vi på de helt rigtige tidspunkter. Jeg er glad for. at Benjamin får sparket to bolde i mål, og får hjulpet holdet, men ellers gælder det nu bare om, at se frem til både kampen på søndag – men også til de kommende kampe i Europa League”.

Danny Amankwaa - Skulle nok være kommet på måltavlen
”Jeg synes ikke de første 45 minutter var så gode, men vi kommer fint igen – og kommer så forholdsvis hurtigt på både 1-0 og 2-0 på hver sin side af pausen. De to mål lukkede mere eller mindre kampen. Jeg skulle nok selv have scoret, men heldigvis fik jeg dog en assist til allersidst, så alt i alt en fin aften for os”.

Robin Olsen - Glad for endnu et clean sheet
”Altid dejligt med et clean sheet, men ellers må jeg sige, at vores spil i 1. halvleg ikke levede op til vanlig standard, og FC Zlin fik lov til at have bolden lidt for meget. Vi kommer så foran, og øger tidligt til 2-0 efter pausen. De fik et par chancer, og der er man som keeper altid glad, når man hjælper holdet med et par redninger. Dagens sejr er en god optakt til på søndag”.

Michael Lüftner - Headede os foran med sit første FCK-mål
”Jeg er selvfølgelig glad for mit første mål for F.C. København, og så var det endda et vigtigt mål for holdet – et mål der er med til at sikre os sejren, de tre point og en topplacering i gruppen. Så jeg er en glad mand, men fra nu af skal vi bare fokusere på søndagens kamp mod Brøndby IF”.