Peter Ankersen, rødt kort

Ankersen: Dumt at lade mig provokere

Peter Ankersen var hudløst ærlig efter kampen, da han beskrev den episode, der betød at vi måtte spille 10 mod 11 den sidste halve time:

"Jeg oplever, at mens jeg ligger ned, så kommer han bagfra og skubber mig bevidst, og så er det bare dumt, at jeg lader mig provokere og sparke ud efter ham. Bagefter så jeg, hvem det var, og at han havde gult kort i forvejen, og jeg synes, han burde have haft et gult kort mere. Men derfor skal jeg selvfølgelig ikke sparke ud efter ham."

Nicolai Boilesen var også impliceret i en lidt dramatisk episode omkring Nordsjællands andet mål:

"Marcondes træder mig bagfra på foden, så jeg vrikker om og mærker et knæk. Nok ikke så meget fordi han rammer mig, men fordi foden vrikker om. Men dommerne mente ikke, han gjorde det bevidst. Alt i alt er det jo heller ikke derfor vi taber. Efter de kommer foran har vi for tit for langt mellem kæderne og kommer til at løbe meget baglæns, og alt i alt er det jo fortjent de vinder i dag."

William Kvist var heller ikke et sekund i tvivl om, at sejren var fortjent:

- Der var en fortjent sejr til FC Nordsjælland, det må jeg erkende. Det første mål er flot lavet, det er svært at dække op for. Ved nummer to falder Boilesen, og det bliver svært i 2. halvleg efter vi får det røde kort. Derfra er kampen mere eller mindre død. Men cadeau til Hjulmand og han koncept heroppe. Vi var egentlig bedre med bolden i dag, resultatmæssigt var det selvfølgelig ikke godt, og som før sagt, en fortjent sejr til FC Nordsjælland.