Peter Ankersen

Vi manglede lige det sidste

Reaktioner efter 1-1-kampen mod AC Horsens.

Robin Olsen
”Ved målet står William og kæmper med Finnbogason, der så ender på jorden og herfra snitter bolden videre i offsideposition, så der var ikke meget at gøre. I 2. halvleg går vi over til 3-5-2 og kører dem over, vi skaber masser af chancer og er uheldige med kun at score en enkelt gang”.

Nicolaj Thomsen
”Det var en svær kamp for os, men i 2. halvleg gør vi det meget bedre. Vi gør det bedre taktisk, vi får presset dem og får skabt en del chancer. Men vi manglede lige det sidste, og det gør, at vi står tilbage med blot en enkelt point”.

Federico Santander
”Efter vi kom bagud blev det svært, men vi kæmpede os tilbage i 2. halvleg, fik vist vi var det bedste hold – og fik skabt mange chancer, men desværre fik vi kun scoret et enkelt mål. Ingen tvivl om at det var et ærgerligt pointtab, men for os gælder det nu om, at rette vores fokus på tirsdagens Champions League-kamp”.

Peter Ankersen
”Det var selvfølgelig rigtig godt at være tilbage, men derudover er der ikke meget godt at sige, for det er godt nok et skidt resultat vi får i dag”.

Michael Lüftner
”Jeg er ærgerligt over, at vi ikke vinder kampen. Vi skulle have vundet, vi skabte i hvert fald nok chancer efter pausen til at hive sejren i land. Derudover er jeg ærgerlig over, at det var ”min mand” der var med i deres mål, samt over at jeg ikke får scoret på nogle af mine chancer – både mit hovedstød på overliggeren samt det skudforsøg de clearer på stregen”.