Holdfoto, F.C. København

Kampene mod FK Vardar fastlagt - billetsalget er startet

Vi har netop fået fastlagt spilletidspunkterne til den tredje kvalifikationsrunde til UEFA Champions League mod de makedonske mestre fra FK Vardar fra UEFA, som administrativt har besluttet at bytte rundt på de to opgør i forhold til det, som var det oprindelige udfald af lodtrækningen og flyttet opgøret til FK Vardars normale hjemmebane.

Vi starter på udebane i Makedonien i Skopje på Nacionalna Arena Filip II allerede tirsdag den 25. juli, kl. 20.00. Vi spiller returopgøret i Telia Parken onsdag den 2. august, kl. 20.00.
 

Info til fans, der allerede har købt tur til Skopje

Vi er opmærksomme på, at der er en gruppe fans, der allerede har købt tur til Skopje, og som er ramt af ændringerne. Skulle der være andre derude, opfordrer vi til, at man kontakter SLO-teamet direkte på fckslo@fck.dk, så vi kan danne os et overblik over, hvor mange der er påvirket af ændringerne. 


Meget på spil
Den samlede vinder af de to opgør er sikret et europæisk gruppespil - som minimum i Europa League - og avancerer til Playoff-runden til UEFA Champions League. Taberen skal spille Playoff-runde til gruppespillet i Europa League.

Billetsalget til hjemmeopgøret i Telia Parken er sat i gang. Du kan som altid købe billet på billet.fck.dk - men da vi er sikrede mindst to hjemmekampe i kvalifikationen til et europæisk gruppespil, så anbefaler vi dig at købe et Platinkort. Her er du sikret alle hjemmekampene i alle turneringer i denne sæson - også, hvis vi kvalificerer os til et gruppespil.

Der følgere mere info omkring udebane-billetterne, når salget starter.
 

Billetpriser mod FK Vardar

Kampen spilles i Telia Parken, onsdag den 2. august, kl. 20.00.

Platin- og Guldkortholdere har allerede sikret sig adgang til kampen i deres kort. Skulle man være forhindret i at møde op, opfordrer vi til at låne kortet ud til en ven, så en anden kan få glæde af oplevelsen.

Carlsberg-tribunen (C-tribunen)
Børn 95,-
Voksen 185,-

Nedre Unibet (Sektion 12 - B-tribunen)
Voksen 135,-

Bemærk, at pladserne på Sektionen er unummererede, og at man skal være fyldt 15 år for at stå på tribunen.