København

FCK EXPERIENCE åbner 29. juli

I forbindelse med vores 25 års jubilæum åbner F.C. København den 29. juli dørene til et helt nyt FCK-univers: FCK EXPERIENCE. Et sted, hvor du kan gå på opdagelse i klubbens historie og opleve sider af FCK, du ikke har set før.

”Vi glæder os rigtigt meget til at vise alle det nye FCK EXPERIENCE, som er et projekt, vi har arbejdet på i lang tid. Ideen er, at vi gerne vil give alle FCK og fodboldinteresserede et nyt sted, hvor de kan dykke endnu mere ned i klubben og se sjove, interessante og spændende udstillinger om klubben, stedet og stadion,” siger direktør Anders Hørsholt.

Der bliver gratis adgang for alle i det nye FCK EXPERIENCE, som ligger i forbindelse med Fanshoppen på Øster Alle og har samme åbningstider.

”Den første udstilling handler om klubbens første 25 år, som vi fortæller om gennem video, lyd, lys og historiske genstande fra FCK-universets historie. Vi har nået rigtigt meget på de første vilde 25 år, som er værd at se tilbage på med stor stolthed. Vi ser selv FCK EXPERIENCE som en gave til vores fans og byen, og alle er velkomne til at besøge stedet. Vi vil løbende lave nye udstillinger omkring klubben og vores fans. Vi ser virkelig frem til at vise, hvad vi har skabt, og byde gæster velkomne i FCK EXPERIENCE,” siger Anders Hørsholt.

Der vil i den kommende tid komme mere information om FCK EXPERIENCE, så følg godt med på FCK.DK.