Ståle: God generalprøve i forhold til Ludogorets-kampen

Ståle: God generalprøve i forhold til Ludogorets-kampen

- Hvis man betragter kampen som en generalprøve inden Ludogorets-kampen, var det en perfekt modstander, for Rosenborg er vældigt gode på kontraer, og det er bulgarerne også. Vores 1. halvleg var okay, hvor vi dominerede kraftigt, men vi får mange kontraer imod os, fordi balancen på midtbanen ikke er helt i orden, og det er noget vi kan lære af, sagde Ståle efter kampen, hvor han godt vidste at Ludogorets havde spioner til stede i Telia Parken.

- Ludogorets er også gode til at lure på modstanderens fejl, og det gjorde Rosenborg også i 1. halvleg, men selvfølgelig er det unødvendigt, at vi giver dem to mål.

- 2. halvleg blev meget rodet, og vi virkede lidt desperate og havde ikke det flow, vi havde før pausen. Og så brænder både Corner og Santander nogle kæmper chancer foran mål. Men træningskampe er træningskampe, selv om vi selvfølgelig ikke kan lide at tabe. Men der er meget positivt vi kan tage med fra vores grundspil i 1. halvleg, selv om der mangler lidt tryk i feltet, og det er som om vi overdriver lidt engang imellem, mens Rosenborg bare kan pakke sig defensivt og slå kontra, og det er de rigtigt gode til. Så en taktisk god generalprøve, men vi har stadig noget at arbejde med, for hvis vi laver sådan nogle fejl på torsdag, så kan det hurtigt være slut, sluttede Ståle fra Telia Parken.


>> Læs kampreferat her
-