Endnu en fantastisk hjemmekamp

Thomas Delaney
 - Vi spiller en god kamp – og vi bygger videre på at vi scorer mange mål her i Telia Parken – og i dag gør vi det også på dødbolde. Vi er selvfølgelig tilfredse med sejren og de mange mål, men der er ting der kan forbedres, for det er jo personlige fejl, der fører til deres mål.

Benjamin Verbic
 - Vi får en rigtig god start på kampen med to mål på ti minutter. Vi er fokuserede her i Telia Parken, og vi viser at vi offensivt har mange strenge at spille på. FC Midtjylland er et godt hold, men på trods af det, formår vi alligevel at score fem mål mod dem. Jeg synes vi får vist den kvalitet der er i truppen, og så var det naturligvis en rigtig god sejr for os i dag.

Peter Ankersen
 - VI spiller en fantastisk 1. halvleg og dominerer dem fuldstændigt. I 2. halvleg giver vi for nemt bolden væk, vi er måske en smule ukoncentrerede, men heldigvis har vi en offensiv vi kan stole på. Det var også vigtigt for os, at Benjamin fik scoret til 3-1 på et vitalt tidspunkt. Men alt i alt viser dagens kamp, at vi har en god moral og er stærke på hjemmebane.

Youssef Youtouh
 - Igen spiller vi en fantastisk hjemmekamp, og jeg kan jo ikke huske, hvornår vi senest har tabt en hjemmekamp her i Telia Parken. Vi skaber mange chancer og vi scorer mange mål, og jeg håber at de mange tilskuere – der leverede en solid opbakning – også følte sig godt underholdt i dag.

Nicolai Jørgensen
 - Det er selvfølgelig skønt at vinde 5-3, og så skader der jo heller ikke, at jeg selv kommer på tavlen to gange. En super kamp og en fantastisk opbakning fra tribunerne. Men en sjov kamp i dag, og nu glæder vi os alle sammen til torsdagens pokalfinale.