FCK enige med Leicester City om Amartey-transfer

FCK enige med Leicester City om Amartey-transfer

F.C. København er nået til enighed med den engelske Premier League klub, Leicester City FC, om en transfer af den ghanesiske landsholdsspiller, Daniel Amartey, der skifter til England under forudsætning af, at enkelte forhold som forventet falder på plads mellem Amartey og Leicester City FC.

- Den her transfer er af en størrelse, hvor vi ikke kunne sige nej, fordi det samlet set er det bedste for F.C. København. Vi har været glade for at have Daniel hos os, men det er en del af vores strategi som klub og forretning, at vi vil udvikle spillere til et niveau, hvor de bliver så attraktive, at klubber i store ligaer vil købe dem for store summer. Det er Amartey salget et rigtigt godt eksempel på, og det er en handel, vi kan være stolte af, siger administrerende direktør i F.C. København, Anders Hørsholt om handlen, som er en af de absolut største i klubbens historie.

- Daniel har fra dag ét været en mønsterspiller og nøglespiller for os, og han har udviklet sig eksplosivt og langt hurtigere, end nogen havde kunne have forudset. Han har tacklet sin succes og opmærksomheden fantastisk, og han nu får opfyldt en stor drøm om at spille Premier League for en klub, der har fulgt ham tæt længe. Den massive interesse for Amartey var en af grundene til, at vi hentede William Kvist ind i sommer, og vi føler, at vi stadig er i kontrol og står med en meget stærk trup frem mod foråret. Vi ønsker Daniel alt muligt held og lykke og er sikre på, at han får en stor karriere, siger manager Ståle Solbakken.

Daniel Amartey fik 63 kampe for F.C. København, og alle i klubben ønsker at takke for hans indsats og ønsker ham held og lykke i Leicester.