Professionel indsats og sikker sejr

Per ’Pelle’ Nilsson 
 - En stabil sejr efter en kamp hvor vi ikke lader dem komme frem til nogen chancer. Vi havde den nødvendige fokus i kampen, og som man bør have i pokalkampe som den her. Vi slækkede ikke på opmærksomheden og agerer professionelt gennem hele kampen. 

Yones Felfel 
 - Dejligt at komme på tavlen for første gang – og samtidig også godt at vise, at man kan begå sig på 1. holds niveau. Om selve kampen kan jeg bare sige, at vi sidder solidt på kampen – specielt i 2. halvleg – og vinder en sikker 3-0 sejr. 

Kim Christensen 
 - En disciplineret indsats, en glimrende kamp – selvom vi da godt måtte have scoret vores andet mål noget tidligere. Vi leverer en professionel indsats, tager ikke for let på opgaven og spiller en solid kamp – ikke prangende, men vi er videre efter en sikker sejr. 

Youssef Toutouh 
 - Vi fik ikke så god en start, men fik alligevel hurtigt kampen under kontrol. Jeg tror nærmest ikke de kom frem til en eneste chance, så overordnet set – fin kamp og fuldt fortjent sejr! 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
 - Banen taget i betragtning, så synes jeg vi spiller en fin kamp – og et kamp hvor vi slet ikke lader Greve komme til chancer. Alt i alt en god præstation. Og så skal vi jo alle huske at være glade, når Delaney scorer et mål… 

Thomas Delaney 
 - Ja, man bør være glad for mit mål – et godt mål for øvrigt – og så er det jo normalt med hovedet jeg scorer. Men en god kamp af os, vi har god kontrol på spillet og vinder fortjent. Nu er vi videre og kan se frem til pokalfodbold i foråret.