Reaktioner efter 0-2 nederlaget

Reaktioner efter 0-2 nederlaget

Thomas Delaney
- Jeg satser alt, og har scoret sådan før – og det var ikke med vilje at jeg ramte bolden med hånden. Men jeg synes vi spiller en hæderlig kamp, vi får presset dem og kommer frem til nogle chancer – men alligevel taber vi klart 0-2. Vi har en OK fornemmelse efter kampen, vi kan se os selv i øjnene – men havde da håbet at spille europæisk efter nytår, men det sker desværre ikke. Vi vil da gerne prøve det her igen, så nu har Superligaen første prioritet – det er kampe som den i dag, der giver os den rette ballast fremover, og vi har jo ofte vist i PARKEN, at vi kan spille lige op med de store.

Igor Vetokele 
- Det er vigtigt med tillid fra træneren, og vigtigt at have selvtillid – det får en til at spille mere frit og til at tro på det. Jeg håber selvfølgelig at fortsætte mit gode spil efter pausen, en pause der både kommer på et skidt og et godt tidspunkt. Skidt fordi det går godt lige nu, men godt fordi vi godt kan mærke, at vi er lid trætte. Men i dag er vi tilfredse, vi møder et af de bedste hold i verden – og så er det ikke nogen skam at tabe 0-2.

Rurik Gislason
- Vi kan godt være stolt over hvad vi har præsteret i en svær pulje, og vi lærer meget af sådanne kampe. Det var klasseforskel i dag, men det skal der også være når vi møder hold som Madrid – men vi fik vist, at vi har et godt FCK-hold. Samtidig er det også svært at være et ”lille hold”, for vi har fået meget lidt af dommerne. Vi skal være glade for kampe som den her, for den rutine man får i dag, den er vigtig. Vi håber selvfølgelig at spille Champions League igen næste år – for i FCK forventer alle, både i klubben og hos vores fans, at vi vinder mesterskabet hvert år.
- Jeg havde lidt ondt i læggen, både før og under kampen, men gjorde det så godt som jeg kunne, og synes faktisk det gik ganske godt.

Lars Jacobsen
- Vi møder et klassehold, og de straffer os hårdt i dag: Men jeg synes vi spiller godt, vi havde OK med chancer – men vi møder bare et hold der er bedre. Vi gjorde hvad vi kunne, og vi kan være vores indsats bekendt.

Youssef Toutouh
- Vi står godt defensivt og spiller en fin kamp – og vi får dæmmet meget godt op for deres kontraer. Men det er gode spillere og man har ikke meget tid når de slår til Jeg synes vi kan være stolte af den præstation vi leverer her til aften.

Pierre Bengtsson
- Det var sjovt at spille mod verdens dyreste spiller, og jeg synes jeg havde meget godt styr på ham. Men nu er vores mål at vende tilbage til Champions League næste år, og skal vi det, så skal vi hente FC Midtjylland – som der jo er seks point op til. Men jeg ser positivt på fremtiden, for kan vi bygge videre på det her hold, så ser det godt ud!