Reaktioner efter kampen

Lars Jacobsen
- Da vi gik til pause, da var kampen næsten tabt. Det er svært at forklare hvad der sker i 1. halvleg, men de laver tre flotte mål og kører os vel rundt på r.. og albuer. Og det må ikke ske sådan et sted her, at vi kommer så tidligt bagud. Vi var egentlig ikke intimiderede, og vi kunne se, at fik vi spillet os ud af presset, så var der plads og store muligheder. Men vi manglede ”coolness” i de afgørende situationer i 1- halvleg. Vi kunne i 2. halvleg se, at det kunne lade sig gøre at komme til chancer, når presset var taget lidt af. Et nederlag giver selvfølgelig altid en dårlig smag, men trods alt godt at få rettet lidt op på det i 2. halvleg. her så man, at vi godt kunne, når vi kom med mere kvalitet og mod – men det var bare alt for sent.

Thomas Delaney
- Det her kan ske, når et dansk hold møder et internationalt tophold. De havde god dag, og så bliver det svært. Selv havde jeg en stor udfordring med Sneijder, og vi får lavet for mange fejl, blandt andet fejler Nicolai og jeg – og det kostede et mål. Når vi møder Galatasaray næste gang, så skal vi spille vores chance i PARKEN, og vi skal spille over evne og gøre det bedre derhjemme, hvis vi skal have en chance.

Nicolai Jørgensen
- 1. halvleg var ikke så god, jeg laver selv en personlig fejl og misforstår Delaney, og det må ikke ske på det her niveau. Vores 2. halvleg var bedre, vi er tæt på at score et par gange, og får også scoret til sidst. Men det er svært, når de har spillere som Sneijder og Drogba der så endda deres topniveau.

- I 1. halvleg havde vi det svært, der var stort pres på os, og vi fik ikke etableret et angrebsspil – og så har man det svært som angriber. Men som sagt gik det bedre efter pausen, og jeg var også med i reduceringen til 1-3. Alt i alt var vi klart bedre med i 2. halvleg, så den var OK.

Ståle Solbakken
- I 1. halvleg ser vi lidt skidte ud, og de straffer os. Deres store spillere, Sneijder og Drogba, præsterer på et højt niveau – og når de rammer dagen, og vi ikke gør, så er der store forskelle på de to hold.

- Kampen var tabt efter 1. halvleg, så udskiftningerne var også for at give nogle andre spillere muligheden for at spille sig i Champions League form. Vi fik forandret holdet lidt, Nicolai Jørgensen løftede sit eget spil og hele holdet i 2. halvleg, men vi har stadig nogle dumme boldtab, hvilket får os til at se stressede ud. Vi mødte en godt hold, et hold der gennem årene har leveret mange godt resultater. Vi skal ikke skamme os over den her kamp, vi mødte et meget bedre hold, og som sagt før, de ramte dagen – det gjorde vi ikke, og så kan sådan noget her ske.