FCK henter Mellberg

FCK henter Mellberg

35-årige Mellberg kommer til fra spanske Villareal og har tidligere i karrieren bl.a. været en ledende spiller i Aston Villa, Juventus, Olympiakos og Santander, ligesom han har spillet 117 landskampe for Sverige og deltaget i 6 slutrunder.

- Det er en usædvanlig stor portion rutine, vi får tilknyttet F.C. København i Olof Mellberg. Og vores samtaler med ham har ikke efterladt tvivl om, at sulten og vinderinstinktet stadig driver af ham. Så vi er overbevist om, at Olof Mellberg er et godt match for FCK, og det vi står for, ligesom hans tilgang ruster os bedre i den bageste kæde op til vores forsvar af mesterskabet i Superligaen og de andre spændende opgaver, som sæsonen vil byde på, siger Sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Den svenske forsvarer glæder sig til at repræsentere de danske mestre og prøve kræfter med Superligaen og den danske hovedstad.

- Historikken omkring F. C. København taler for sig selv, synes jeg. Det er en topklub i Skandinavien der vinder mesterskaber og har skabt sig et navn i Europa. Det er der ikke mange skandinaviske klubber der har. Jeg kender også flere spillere, der har repræsenteret FCK, og alle har snakket positivt om klubben og livet i København, siger Olof Mellberg.

- Frem for alt føler jeg, at jeg kan bidrage på banen, men jeg håber også at bidrage med min erfaring uden for banen fra de forskellige klubber, jeg har spillet i. Jeg har været i mange forskellige topklubber i flere lande, så jeg er vant til målsætninger om at vinde ligaer og kæmpe i Europa. Og jeg ved, det er det, det handler om i F.C. København.

Olof Mellberg får trøje nummer 5 i FCK.

Senere i aften kan du møde Olof på FCK TV.