Kampreferat: AGF vs. FCK

Total dominans i Århus

Man skal langt tilbage i tiden, før man finder en kamp hvor udeholdet fuldkommen udspillede hjemmeholdet på kryds og tværs og sagtens kunne have vundet større end de 0-3, som cifrene lød i denne kamp.

FCK har altid haft det svært i Århus, men denne søndag var det AGF, der havde det meget svært i egen hule. Om det kan tilskrives F.C. Københavns spil eller om det var fordi århusianerne ikke har mere at spille for kan diskuteres - fra klubbens side vælger vi dog at tro på det første!

Det var en glimrende præstation af hele holdet. Alle tre kæder viste international klasse og Thomas Myhre i målet havde intet at lave.

Med tre runder igen kan man stille sig selv spørgsmålet: kan vi overhovedet tabe i år? Indtil videre peger alt på NEJ! Holdet er simpelthen så godt organisatoriskk og i den sidste tid er det offensive aspekt af spillet også begyndt at blomstre.

Første halvleg bød på to mål af Todi Jónsson - begge to mindede meget om hinanden. Begge gange blev bolden snittet videre til en fremstormende Todik der kom forbi forsvaret og uden problemer kunne spille bolden forbi Erik Boye i AGF-målet.

Anden halvleg stod i én spillers tegn: Sibusiso Zuma. Den lille sydafrikaner viste hvordan man leger kispus med et tungt århusiansk forsvar, og kronen på værket var målet til 0-3 hvor han opsnappede bolden, snød fire mand og keeperen, inden han løb bolden i det tomme mål - det var verdensklasse!

De mange tilrejsende FCK-fans kunne glæde sig over et minde, og en kamp hvor landets næststørste by måtte bukke under for et FCK-hold der mere og mere ligner et guldhold.