Hjalte: Mangler lige det sidste

Hjalte: Mangler lige det sidste

Hjalte Nørregaard
- OB spillede en fin kamp. Vi startede godt, men gik ned i tempo og lukkede dem ind i kampen. At de så får et mærkeligt mål er jo bare uheld. Vi slutter med et godt pres, men mangler lige det sidste i dag.

Michael Gravgaard
- Vi har fuldstændig styr på det i de første 25-30 minutter, men så får OB deres scoring og vi formår ikke rigtig at komme op i tempo igen, resten af første halvleg. Når OB så starter anden halvleg med et mål, så er det op ad bakke for os. Vi får dog lagt et godt pres i det sidste kvarters tid, men har ikke marginalerne i dag.

Marcus Allbäck
- Jeg synes at OB spiller godt i dag. Vi har selv fuld kontrol over kampen den første halve times tid, men begynder derefter at gå lidt ned i tempo. De får så en god start på anden halvleg, hvor vi ikke er helt klar. Jesper holder os dog inde i kampen, i et par tilfælde og vi forsøger også selv noget i den anden ende, men det gik ikke vores vej i dag, i de afgørende momenter. Man må dog tage hatten af for OB – de spiller en god kamp.

Ståle Solbakken
- Efter 30-35 minutter går vi lidt ned i tempo og så får OB scoret et mål. I dag scorer OB på de fejl vi laver og vi har vel egentlig chancer nok til at komme ind i kampen igen, specielt i slutningen af kampen.