Claus Nielsen indstiller fodboldkarrieren

På baggrund af den tredje operation for diskosprolaps og efter lægelig vurdering, må Claus Nielsen og F.C. København desværre konstatere, at det vil være forbundet med stor helbredsrisiko at genoptage fodboldspillet.

Det er derfor pr. d.d. besluttet, at Claus Nielsen indstiller fodboldkarrieren og at sagen overdrages til Arbejdsskadestyrelsen med henblik på erstatning for tabt erhvervsevne.

Claus Nielsen siger selv om sit stop:
”Det er selvfølgelig lidt hårdt fordi man skal i gang med noget andet nu lige pludselig. Nu har man jo gået rundt herude på KBs anlæg i 18 år – være med i FCKs regi i 6 år og så er det selvfølgelig hårdt ikke at skulle rende rundt herude mere efter så mange år. Man kommer heller ikke til at spille fodbold mere – det er jo også utroligt hårdt. Det er jo det man elsker og det man gerne ville. Man må bare se positivt på det og så se fremad og komme videre.”
”Jeg blev opereret for 3 diskosprolaps og sandsynligheden for flere hvis jeg kørte videre med fodbolden den er stor, så jeg havde næsten intet andet valg end at sige stop. Så det er slut nu.”

Niels-Christian Holmstrøm om beslutningen:
”Det er med stor beklagelse at vi må se Claus Nielsen indstille fodboldspillet pga. den farlige rygskade. Claus har været både en dygtig spiller og en god klubkammerat og vi vil i både KB og F.C. København gøre alt for at hjælpe Claus videre.

Claus Nielsen om fremtiden:
”Jeg kommer heldigvis til stadig at se holdkammeraterne selvom jeg ikke kommer til at tage del i den stemning der er i omklædningsrummet, som jeg helt sikkert kommer til at savne. Men det bliver da hårdt at sige farvel til dem alle sammen.”
”Nu skal jeg have trænet ryggen op igen og derefter bare holde ryggen ved lige så den kan klare en almindelig hverdag. Bagefter skal jeg selvfølgelig finde noget andet at lave. Det kan godt være at jeg tager lidt ferie – jeg har jo ikke været ude og rejse de sidste par år pga. mine operationer.”