Den næste kamp er altid den vigtigste

Niels-Christian Holmstrøm minder om, at der faktisk er syv spillerunder tilbage i Superligaen, før end mesteren er fundet. Hvilket gør den gamle sang om, at den næste kamp altid er den vigtigste endnu mere aktuel, end den danske presse generelt er opmærksom på.

Topkamp følger topkamp og med syv spillerunder tilbage, er spændingen helt intakt i Superligaen. På det seneste har man i dagspressen kunne læse en række profetier såfremt den ene topkamp efter den anden får det ene eller det andet udfald. Det synes som om, at man på redaktionerne har glemt, at der næsten resterer en fjerdedel af turneringen endnu, og i en tre points liga kan meget blive ændret på ganske få kampe.

--------------------------------------------

Carsten Vagn Jensen.....

Elleve kampe uden nederlag - Det er ny klubrekord! Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad det er, der har ændret sig. Hvad er det ved træningen, der har løftet holdet - er det intensiteten?

"Nej, det man grundlæggende kan sige er, at vi har løftet vores bundniveau. Således at i dé situationer i løbet af sæsonen, hvor spillet ikke fungerer for os. Hvilket vi løber ind i som alle mulige andre klubber, jamen, så er vores organisation på banen blevet så meget bedre, at vi alene på den baggrund har gode muligheder for at få point."

--------------------------------------------

homas Thorninger - F.C. Københavns sindige jyde med det glade smil!

28-årige Thomas Thorninger har lagt den jyske muld bag sig og i gennem de sidste tre år har han spillet på Byens Hold. Her i forårssæsonen har han virkelig manifesteret sig som fast mand på FCK-holdet og scoret tre mål.

108 kampe har Thomas Thorninger efterhånden sat ind på spillerkontoen hos F.C. København. Tidligere har han spillet for hollandske PSV Eindhoven og italienske Perugia, og det var fra sidstnævnte klub, at Thorninger kom til F.C. København i 1998. Men det var nok på AGF-holdet, hvor han spillede fra 1994 til 1997, at Thorninger blev kendt som en målfarlig angriber.
Nu rører han på sig igen fornyelig har han scoret nogle flotte mål for F.C. København, ude mod både Brøndby IF og HFK Sønderjylland, og samtidig har han været fast mand på holdet det meste af sæsonen.

Læs mere i kampprogrammet på søndag!