Fredgaard ser frem mod Obilic

- Jeg kender ikke rigtigt noget til FK Obilic. Det eneste jeg ved er, at Jugoslavien per tradition producerer rigtig gode fodboldspillere, men også er kendt for at gå hårdt til den.

Ja, Carsten Fredgaards viden om den jugoslaviske klub er noget sparsomt, hvilket i øvrigt også gælder for de andre spillere i truppen. Information om FK Obilic er svært at opsnappe. Til gengæld ved Carsten godt hvordan FCK skal forholde sig til kampen.

- Vi SKAL score, og de skal selvfølgelig holdes væk fra vores mål. Samtidig skal vi passe på med ikke at forcere for meget, men det er da helt sikkert, at vi bliver nødt til at spille offensivt.

Om spørgsmålet på den tidligere krigsforbryder, Arkans indflydelse i den jugoslaviske klub, svarer Fredgaard:

- Det rør ikke mig. Faktisk snakkede nogle af os spillere om det den anden dag, og vi grinte lidt af det. Man skal bare lade være med at tænke på det, for det er sgu lidt uhyggeligt. Vi skal bare gå ud på banen og spille vores spil - så vinder vi også. Alle ser os som favoritter og det bliver ret svært at imponere i sådan en kamp .Der er dog ingen tvivl om, at det bliver et par svære kampe. Hvis vi vinder synes alle at det bare er fint, men hvis vi taber bliver det helt sikkert betegnet som en katastrofe.

Hvad er et godt resultat i PARKEN?

Et resultat som 2-0 vil være helt fint.

Carsten Fredgaard spillede en glimrende kamp mod OB. Han føler også selv at formen er ved at være der.

- Ja, jeg er rimelig tæt på at være i optimal form. Jeg har fået et par kampe til at spille mig ind på holdet, og på det seneste har jeg også fået lov til at spille min yndlingsposition på venstre midtbane. Vi har snakket om, at der bare skal en masse indlæg indover, og Todi og Heine vil helt sikkert hurtig få en automatik ind i deres spil der vil medføre, at hver eneste indlæg bliver utroligt farligt fremover. Mod OB var det ærgerligt, at alle indlæggene ikke blev omsat til mål, men jer er sikker på at det nok skal komme.