Vi skal vinde på torsdag med vores 2-0-sejr i bagagen

Michael Mio Nielsen om returkampen i Beograd på torsdag

" Jeg har en forventning om at vi går videre, efter det udgangspunkt vi har fået herhjemme. Det bliver en svær kamp. Vi har set lidt fra en af deres hjemmekampe. Det er et meget lille og intimt stadion med plads til ca. 5000 tilskuere. Meget af Beograd ligger jo i ruiner og de ydre forhold er vist ikke lige optimale. "

" De har nogle gode spillere, men der er stort spring mellem deres dårligste og bedste spillere. Som hold og som trup er vi bedre end de er og 2 - 0 hjemme burde være nok ".

" De vil selvfølgelig forsøge at få et hurtigt mål og forsøge at ryste os. Men vi skal ikke ned og underholde nogen og vi skal spille tæt og kompakt.

" I kampen i København skulle vi nok havet scoret et par mål mere og jeg tror sagtens det er et hold der kan forære et par mål væk "

" Når vi går videre er målet, ja det er jo altid lidt tvetydigt, i og med man på den ene side gerne vil gå videre og på den anden side have en økonomisk attraktiv modstander og det er ikke altid det hænger lige godt sammen. Men vi skal videre i turneringen og markedsføre vores klub i Europa og få en masse god rutine som disse slags kampe kan give os ".

" Alle er vigtige til kampen på torsdag, men selvfølgelig er hele vores defensiv, ja hele 4 backen bliver meget vigtige og ja vores målmand kan også blive en vigtig mand på torsdag.
Vi skal stå solidt nede bagved og så have en hurtig mand oppe foran som kan løbe nogle kontraløb ind. Så vinder vi også dernede ".