Info om kampen i morgen

Når F.C. København løver på banen i morgen, regnes da fra FK Obilic's side et tilskuerantal på mellem 2000 og 3000. Heraf vil et par hundrede af disse være fra København af. Fans og sponsorer har taget turen derned for at støtte Byens Hold.

Stadion er noget specielt. En helt ny tribune er blevet bygget på den ene langside. Den ser meget futuristisk ud og er ret flot. Der er ingen endetribuner i nogen af enderne, hvilket gør stadion noget kompakt. Den anden langside er stik modsat i kvalitet end den nye: En gammel tribune der netop er i gang med at blive nymalet vil huse F.C. Københavns fans i morgen.

Kampen spilles klokken 16.00. Det skyldes at der ikke er noget lysanlæg på stadion. Det vil dog ikke blive de bedste forhold kampen vil blive spillet under alligevel. Klokken 17.30 er mørket allerede ved at falde på, så de sidste minutter af morgendagens kamp vil blive afviklet i noget der minder om halv tusmørke - så må vi bare håbe på, at kampen ikke går i forlænget spilletid?

I aften spiser Niels-Christian Holmstrøm og Flemming Østergaard officiel middag med Obilic. Sponsorerne har også en flot middag i aften.