Pressen skrev

B.T.:

Efter en jævnbyrdig første halvleg, hvor begge hold havde to pæne scoringstilbud satte FC København turboen til i anden halvleg.
Og da den københavnske mester-klub fik sat nyindkøbte Peter Møller på banen 20 minutter før tid skete der ting og sager: Først lagde han op til Morten Bisgaards scoring til 1-0, mens han selv fra nært hold lavede målet til 2-0.

Onside.dk:

Selv de mest hårdkogte fans af FC København tilgav formentlig Peter Møller en hel del onsdag aften.

Møller afgjorde nemlig kampen mod Viborg i DONG Cup og sendte FCK videre til kvartfinalerne.

Godt et kvarter inde i anden halveg blev Peter Møller sendt på banen i stedet for Heine Fernandez, og han skabte lidt liv i en noget kedelig kamp.

Kort efter Møllers entre scorede Morten Bisgaard til 1-0, og Møller afgjorde selv kampen seks minutter senere.

Viborgs nye træner Søren Kusk fik altså ikke helt den ønskede start på sin æra i spidsen for klubben, men efter kampen var han alligevel ikke helt utilfreds.

"Det var en lettelse at komme i gang. Jeg synes, at spillerne viste den rette gejst, og det var godt at starte med en kamp mod FCK for at se, hvor vi stod i forhold til dem," siger Kusk til onside.dk.

Kusk må dog have ærgret sig lidt over to kæmpeafbrændere af Morten Poulsen og Sasho Petrovski. Med scoringer fra de to havde kampen set helt anderledes ud.