Urmas Rooba til F.C. København

Urmas Rooba skifter med øjeblikkelig virkning fra FC Midtjylland til F.C. København. FCK har skrevet en 5-årig kontrakt med den estiske landsholdsspiller.


Den estiske landsholdsspiller, Urmas Rooba, skifter med øjeblikkelig virkning fra FC Midtjylland til F.C. København.

Urmas Rooba har indgået en aftale der løber frem til den 30.juni 2007.

Urmas Rooba, der oprindeligt kommer fra Flora Talinn, har spillet de sidste to sæsoner for FC Midtjylland, hvor han med sit offensive backspil har været en af profilerne. Rooba har spillet 41 landskampe og scoret et enkelt mål for Estland. Seneste landskamp var den 21.maj i år.

- Jeg er meget glad for at få lov til at fortsætte min karriere i FCK. Det er et stort skridt fremad. Jeg glæder mig til at spille for F.C. København og de mange tilskuere, og jeg vil gøre mit bedste for min nye klub, siger Urmas Rooba.

- Vi har længe ønsket at supplere vores trup - ikke mindst på backpladserne, hvor vi har savnet backup i tilfælde af skader og karantæner. Nu er det endda lykkedes os at få fingrene i en af SAS Ligaens bedste backs, som trods sin unge alder (24 år) har stor international erfaring, udtaler Niels-Christian Holmstrøm, Sportsdirektør i F.C. København.