Reaktioner fra PARKEN

-Jeg er meget tilfreds med første halvleg. Vi spiller præcis som vi gjorde mod AaB og Viborg. Teknisk meget godt og konsekvent fodbold med god bevægelse og godt pasningsspil. Silberbauer har et par chancer og Allbäck har en enkelt. Vi går ind til pausen og spillerne får meget ros selv om det står 1-0 til Brøndby. Ligeså konsekvent vi spiller i første halvleg, lige så inkonsekvent spiller vi i anden. Men det skyldes også at Brøndby er et godt hold og nødvendigvis må få bedre perioder i anden halvleg end de havde i første. Sådan er det generelt når to så gode hold møder hinanden: Nogle perioder dominerer F.C. København og andre dominerer Brøndby. - Hans Backe

-Det var en god kamp at slutte af på her i PARKEN. Der er altid god gang i den når vi møder Brøndby. Nu må vi se hvad der sker i morgen. Jeg ved ikke noget endnu, men jeg regner da med at komme med i truppen omkring den sidste kamp også, så jeg kan få lov at slutte ordentligt af. - Carsten Fredgaard

-I første halvleg spillede vi bolden godt rundt og havde tre store chancer vi burde score på. I anden halvleg kommer vi under lidt mere pres og de møder os højt oppe på banen og får stresset os. Men vi slutter alligevel godt af med et straffe og en efterfølgende scoring. Var forseelsen blevet begået uden for feltet havde jeg helt sikkert fået et frispark, så i princippet er det vel et straffespark. - André Bergdølmo