Ariël Jacobs: - Ros til vores fans

Ariël Jacobs: - Ros til vores fans

Kampen mod VfB Stuttgart blev en tæt affære. Ingen af holdene kom frem til de helt store chancer, og derfor var det nok også meget passende, at kampen endte 0-0.

Af Jan Eliassen
Efter kampen fik FCK.DK fat i cheftræner Ariël Jacobs. Han sagde om kampen:

- Godt gjort af holdet, de fightede godt for sagen og det mod en rigtig god modstander. Vores organisation var god, og bortset fra en chance til Stuttgart efter et hjørnespark, så kom de ikke frem til mange chancer.

- Jeg vidste godt, at vi selv ville få chancerne den anden vej på omstillinger, men de chancer udnyttede vi ikke godt nok, og som før sagt, så skal der scores på chancerne på dette niveau. Vi troede ikke nok på os, selv når vi fik chancerne.

Planen var, at få Stuttgart til at tvivle på sig selv:

- Stuttgart kom efter sejren i weekenden over HSV ind til kampen med selvtillid, men sådan noget kan jo ændre sig hurtigt. Vi skulle have dem til at tvivle, og det lykkedes - og de tvivlede mere og mere jo længere vi kom ind i kampen - og det betød, at Stuttgart ikke kom frem til ret mange chancer.

Det ene point var en lille trøst efter pointtabet i sidste runde:

- Man kan selvfølgelig aldrig kompensere for tabte point, men pointet i dag, var alligevel en lille kompensation for vores pointtab fem minutter før tid nede i Bucuresti.

Om støtten fra FCK-tilhængerne sagde Ariël Jacobs:

- Det kan godt være der var næsten 15.000 Stuttgart fans, men vi hørte højt og tydeligt de 650 der støttede os, så ros til vores fans og tak for støtten!

Lars Jacobsen supplerede med disse ord om kampen:

- Det var en god forsvarskamp for os. Vi accepterede også, at bolden ikke kørte så godt rundt - men vi stod defensivt godt, og havde godt styr på deres indlæg. Nu har vi holdt nullet i to kampe i træk, det er godt - og selvom det i dag måske ikke var så godt rent spillemæssigt, så er det jo fint med et point, når vi ikke kunne snuppe alle tre point.

Den tidligere FCK-anfører William Kvist stod for første gang ansigt til ansigt med sine tidligere klubkammerater, og det var som ventet en lidt speciel oplevelse for den stærke midtbanemotor:

- Det var både sjovt og specielt at møde FCK, og det var dejligt med den flotte modtagelse jeg fik fra FCK-fansene, det er jeg virkelig stolt over. Desværre har vi sat os selv under yderligere pres med det ene point, inden den næste kamp i PARKEN, for vi fik også kun et point ud af de første to kampe mod Steaua og Molde, og det er er ikke godt nok. 

Thomas Kristensen: Overordnet må vi være tilfredse med uafgjort
- Vi havde mulighederne på kontra et par gange, men får ikke gjort dem helt færdige. Jeg har selv en, hvor jeg skal afslutte med venstre, som jeg ikke får ram på, men overordnet set skal vi være tilfredse med uafgjort. Det var dejligt at få et point efter det vi tabte i Bukarest, så nu skal vi bare have nogle sejre på hjemmebane.

Rúrik Gíslason: Alle mand arbejdede stenhårdt
- Jeg er glad for resultatet og det ene point. Vi holdt nullet, det var et af vores mål, og så arbejdede alle mand stenhårdt inde på banen - så alt i alt, tilfredshed med det ene point.

Ragnar Sigurdsson: Et point er nok meget fair
- Det var fight og mere fight, men at vi tog et point var godt. Vi havde gerne taget alle tre, men det var en hård kamp og at vi fået et point er nok meget fair, også selvom vi - ved TK - havde den største chance i kampen.

Thomas Delaney: Fortjent nok at vi fik det ene point.
- Jeg er tilfreds med det ene point. Vi var godt med i 1. halvleg, men i 2. halvleg fik vi gjort det lidt svært for os selv, og vi fik ikke rigtigt gang i vores etablerede spil. Men vi stod godt og jeg synes det er fortjent nok, at vi fik det ene point.

Kris Stadsgaard: OK med 0-0
- Det var en OK kamp, ikke meget mere. Vi holdt dem fra at komme frem til mange chancer, mens vi selv desværre kun kom frem til halve chancer, hvor vi ikke rigtig fik afsluttet. Men OK med 0-0, det resultat havde jeg nok gerne solgt den for før kampen.