Matchday Minus One før VfB Stuttgart

Matchday Minus One før VfB Stuttgart

Så er det atter Matchday Minus One. I morgen aften klokken 21:05 fløjtes opgøret mellem F.C. København og VfB Stuttgart i gang på Mercedes Benz Arena, og som det hører sig, så var der dagen før pressemøde.

Af Jan Eliassen
På pressemøderne er man forpligtet til at stille med træneren samt en spiller, og den udvalgte spiller var til dagens seance Rurik Gislason. Islændingen blev spurgt om hvor stærke han troede VfB Stuttgart var:

- Jeg ved godt, at de ikke har fået en perfekt start på denne sæson, men ved så også at de har vundet to af de seneste tre Bundesligakampe. Ingen tvivl om, at det er et stærk hold, og vi skal passe godt på dem.

Herefter overtog Ariël Jacobs mikrofonen og fortsatte med sit syn på VfB Stuttgart:

- De er repræsentanter for en meget stærk tysk liga, og når man så er med i Europa League, så har holdet kvaliteter – også selvom det jo var på sidste sæson bedrifter de kvalificerede sig. Men vi er ikke i tvivl om, at Stuttgart er et hold med store kvaliteter.

Om styrkeforholdet i gruppen svarede Ariël Jacobs:

- De er fire hold i denne gruppe der alle er rimeligt gode, og det har man også set i det to første runder – alle kan vinde over alle, og alle kan tabe til alle. Det er en hård turnering, og det kan godt ende med, at det hele afgøres på ”målfoto”.

- Som træner fokuserer man både på hele holdet – men også på om de har profiler med speciel speed, en god playmaker eller specielt gode forsvarere eller angribere. Jeg ved jo naturligvis godt at William Kvist har en fortid i F.C. København, men jeg har ikke trænet ham – men mon ikke nogle af vores spillere kan rette lidt på mig, hvis jeg ikke får ”tolket” William Kvist rigtigt – der er jo flere af vores spillere der har spillet en del sammen med ham.

Tysk presse ville gerne Ariël Jacobs så på Stuttgarts angriber Ibisevic, der har været meget målfarlig i Europa League:

- Han er en selvfølgelig en god angriber, og det har man set både her i Stuttgart men også på det bosniske landshold. Her hos Stuttgart har han i perioder presset Cacao, og det gør man kun, hvis man er god. Han er farlig i boksen, og vi skal holde et vågent øje med ham.

Som afslutning kom Ariël Jacobs sit bud på hvordan kampen ville forløbe:

- Et er jo hvordan jeg som træner ønsker vi skal spille kampen, men nu ved jeg jo ikke, hvad det andet hold kommer med – og Stuttgart har brug for point, eftersom de kun har fået to point i de første to kampe. F.C. København skal spille som vi plejer, vi skal spille vores normale offensive spil. Selvfølgelig vil Stuttgart trykke på – men vi skal nok få vores offensive muligheder.Santin interviewes...og Cornelius interviewes ogsåIkke røre jordenPierre klar til et raidEuropa League på Mercedes Benz Arena