0-0 mod Brønshøj i god træningskamp

0-0 mod Brønshøj i god træningskamp


Michael Jakobsen fik sin uofficielle FCK-debut i dag i trøje nr. 15
Foto: Andreas Højberg Andersen, FCK.DK


af Torkil Fosdal


F.C. København og Brønshøj spillede sent tirsdag eftermiddag 0-0 i en god og intens træningskamp på 10'eren på Frederiksberg, hvor begge hold havde flere udmærkede muligheder for at komme på måltavlen. Men for Ariël Jacobs og trænerteamet var det ikke resultatet, der talte, men muligheden for at give kamptræning til de spillere, der ikke har spillet så meget på førsteholdet på det seneste. De kommende uger byder på et hektisk program med bl.a. de to vigtige Champions League-playoff-kampe mod Lille, så der er ikke så meget tid til træningskampe i de næste uger.

- Konkret var formålet også især at give spilletid til vores nye spiller, Michael Jakobsen, og til Thomas Delaney, der har været ude længe med en skade. Begge holdt lidt mere end en time, og det var helt efter planen, sagde Ariël Jacobs efter kampen.

Begge var efter kampen trætte, men tilfredse med træningskampen, hvor hvepsene fra Brønshøj stillede i stærkeste opstilling og gik frisk til sagen og bød løverne på god modstand kampen igennem.

Vi kan i øvrigt tilføje, at reservemålmand Jakob Busk, der skulle have siddet på bænken, er blevet efterudtaget til U21-landsholdet, hvor han gør Andreas Cornelius følgeskab. En flot præstation af de to unge talenter, der her i sommerpausen er rykket op i førsteholdstruppen. Jakobs plads blev i dag overtaget af Aris Vaporakis fra U19-holdet, der p.t. er til landsholdssamling med U18-landsholdet sammen med Mikkel Wohlgemuth (der også indledte på bænken og kom på banen i 2. halvleg) og Mads Nordam.


Michael Jakobsen: Dejligt at komme i gang

- Det var dejligt at komme i gang, det var en udmærket træningskamp, hvor vi fik god modstand af Brønshøj, og der blev gået fint til den. Jeg spillede senest træningskamp i Spanien for en uges tid siden, men det var ikke fuld spilletid, så det var heller ikke planen, jeg skulle spille alle 90 minutter i dag.

Thomas Delaney: Kan godt mærke det...

- Jeg kan godt mærke det i kroppen, og jeg fik også et lille skrub i starten af kampen, men det gik alt i alt fint, synes jeg. Dejligt at være med igen efter den lange pause, men jeg mangler selvfølgelig stadig noget.